WAT ONZE OPDRACHTGEVERS OVER ONS ZEGGEN

"Zeer waardevol, leuke afwisseling!"


In mei 2019 heb ik, samen met een groep jonge collega’s, een bezinningsdag gehad die georganiseerd werd door Marijke en Annemartine. Tijdens deze dag hebben we verschillende activiteiten gedaan, zowel in groepsverband als individueel. Sommige activiteiten waren erg gericht op persoonlijke ontwikkeling en toekomstvisie. Andere waren meer gericht op creativiteit en samenwerking. Ik heb deze dag als zeer waardevol ervaren. Het was heel fijn om een dag helemaal weg te zijn van je normale leven en jezelf de tijd te gunnen om te reflecteren en naar de toekomst te kijken.


De begeleiding hierbij van Marijke en Annemartine was heel erg fijn en behulpzaam. Ik vond de indeling van de dag, zoals zij die hadden opgezet, ook heel prettig, met een leuke afwisseling van activiteiten.  Al met al was het een zeer geslaagde dag waarin ik meer over mezelf heb geleerd en een betere band heb opgebouwd met mijn collega’s. Ik kan het iedereen zo aanbevelen!


Emma Tabak

Cmgevingsdienst Regio Utrecht

"Kennis en enthousiasme"


Ik heb met Marijke een coachingstraject gedaan in een uiterst onzekere periode op mijn werk.

Primair doel was om weer de regie terug te pakken, boosheid en frustraties om te buigen en energie te krijgen om weer stappen te maken.

De kracht van Marijke ligt in haar enthousiasme en kennis. Ze weet in korte tijd een situatie te creëren waarin je je vertrouwd voelt. Haar inspanning en methodiek heeft mij de energie gegeven om een aantal belangrijke en positieve stappen te zetten. Maar ook op het gebied van intervisie staat Marijke haar mannetje. Zij is in staat om het uiterste uit een groep te halen en zaken te benoemen die er toe doen.

Ze zeggen wel eens dat Friezen stug en ijskonijnen zijn. Nou, Marijke is alles behalve dat!


Marcel van Berkel

Inkoper en fotograaf

"

"Verhelderend!


Het was voor ons verhelderend om te tekenen waar we varen/zijn en hoe iedereen in de boot zit of (niet). 


Programmaleider Omgevingswet

Omgevingsdienst Regio Utrecht

"Top coach!"


Marijke is een hele goede en fijne coach. Zij begeleidde mij als trainee bij de Omgevingsdienst regio Utrecht. Ik ervaar haar begeleiding als zeer leerzaam, interactief, kundig en doelgericht.


Verder is zij erg geduldig, ervaren, rechtvaardig, begripvol, open minded en optimistisch. Al met al is het een top coach!! Ik beveel haar van harte aan en zou haar voor niemand anders willen ruilen.


Shugri Ibrahim

Omgevingsdienst Regio Utrecht


"De juiste vragen stellen!"


Ik heb Annemartine ervaren als een rustige, verantwoordelijke coach die als geen ander de juiste vragen weet te stellen, constant reflecteert en spiegelt. Daarnaast is ze creatief ingesteld en introduceert ze regelmatig leuke oefeningen en spellen die veel inzicht bieden. Ze draagt geen oplossingen aan maar laat je echt zelf je eigen weg en antwoorden vinden. Annemartine helpt en begeleidt op een warme, positieve en gelijkwaardige manier. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen wanneer het gaat om de begeleiding van young professionals.

.

Selina Tomur

Adviseur talentontwikkeling Van Dam & Oosterbaan"Creatieve en nieuwe manier van aanpak"


Een creatieve en nieuwe manier van aanpak, de brainstormsessie gaf stof tot nadenken en gaf ons meer zicht op de stappen die wij te zetten hebben.


Programmaleider Omgevingswet

Omgevingsdienst West-Holland

"Systematisch en mensgericht"


Annemartine heeft voor jonge professionals van de afdeling milieu en handhaving van de gemeente Utrecht een trainee programma opgezet. Daarbij heeft zij zowel zelf jonge medewerkers begeleid als ook een hiervoor aangetrokken adviseur begeleid.


De combinatie van een systematische benadering enerzijds en een mensgerichte aanpak in individuele coachingsgesprekken anderzijds, hebben er (mede) voor gezorgd dat bij deze generatie medewerkers een ontwikkelgerichte werkhouding is ontstaan met daarbij een goed inzicht in het eigen kunnen en soms ook “niet-kunnen”.


Henk van den Berg

Directeur-eigenaar van adviesbureau TTE "Verfrissend en herkenbaar"


De insteek en presentatie van de ideeën waren verfrissend en de situatieschets heel herkenbaar.

 

Projectleider  Omgevingswet

Omgevingsdienst Nijmegen

PROJECT VOORBEELDEN

WAAR VAREN WE NU & WAAR GAAN WE NAARTOE

 

Tijdens een heimiddag stonden we stil bij de huidige situatie en ontdekten we wat er nog nodig is om een volgende stap te zetten naar het einddoel. Via verschillende interventies zoals 'de boot' , brainstormen met voorwerpen, zeg maar ja! en lijnen interpreteren werkten we toe naar een actieplan voor verdere implementatie van de Omgevingswet.

Voor

Na

Project Details


Opdrachtgever: Omgevingsdienst Midden-Holland


Locatie: Leiden


Doel: helder krijgen wat de volgende stap wordt

BEZINNEN & BEMINNEN


Wie ben ik? Wat is belangrijk voor mij? Young professionals die klaar zijn met hun programma worden 'gewone' medewerkers. Wat bekent dat? Hoe geef je vorm aan je verder carrière? Wat neem je mee aan bagage? Samen met een groep young professionals stonden we stil bij wat ze bereikt hebben, wat hun talenten zijn en welke ambities ze hebben. Via een creatieve methode visualiseerden zij hun actieplan voor de komende jaren.

Voor

Na

Project Details

 

Opdrachtgever: Young professionals Omgevingsdienst

 

Locatie: Utrecht

 

Doel: wat voor ontwikkeling heb ik meegemaakt en hoe ga ik verder helder krijgen

 


 


Mmmm... dat proeft lekker!


Aan een select gezelschap van verschillende organisaties hebben wij enkele gerechten uit onze keuken laten proeven. Zo hebben de deelnemers geoefend met pitchen en hierop feedback gekregen. We hebben gesnoven aan LSD: luisteren, samenvatten en doorvragen. Hoe communiceer je effectief en hoe geef je feedback? En ook hoe kun je met creatieve communicatie luchtiger en out-of-the box een overleg in een andere sfeer brengen? Aangebrande frustratie en agressie komen tot een explosie bij weerstand. We hebben hier theorie over gedeeld en kort mee geoefend. Tot slot mocht iedereen onder de complimentendouche gaan staan en kon weer fris en fruitig de dag vervolgen!

Voor

Na

Project Details

 

Opdrachtgever: Diverse

 

Locatie: Rotterdam

 

Doel: mensen laten proeven van onze gerechten zodat zij een beeld krijgen wat wij te bieden hebben en onze ambassadeurs kunnen zijn

 


 


EEN FRISSE BLIK NODIG?