Met plezier leren?


DIT IS ONS AANBOD

TEAMTRAJECT

Wij hebben onze krachten gebundeld in teamtrajecten vol orginaliteit, creativiteit en meer dan 100 jaar kennis en ervaring die we graag overdragen. We werken hier graag met de TMA voor teams. Klik voor meer informatie:


Versterken van de samenwerking


Effectief communiceren


Omgaan met weerstand

TRAINING

Zowel open inschrijving als incompany bieden wij trainingen gericht op persoonlijke effectiviteit. Klik voor meer informatie:


Persoonlijk leiderschap


Coachend leiderschap


Feedback geven en ontvangen

YOUNG PROFESSIONALS

Binden en boeien: young professionals binnenhalen lukt vaak wel, maar hoe help je ze ontwikkelen en floreren binnen je organisatie? Klik voor meer informatie:


Traineeprogramma


Bezinningsdag

  • Persoonlijk
  • Met humor
  • Enthousiast
  • Vertrouwelijk
  • Gecertificeerd
  • Speels

HOE PAKKEN WE JE VRAAG OP?


De start is altijd een analyse om te bekijken waar je staat en ook om te bepalen welk doel of welke doelen je wilt halen.


Transfer is voor ons de essentie: het toepassen van het geleerde in de praktijk. Dit zal steeds bij ons voorop staan. Vandaar dat een training, workshop of coaching volgens ons niet voldoende is. De verandering zal ingebed moeten worden in de werkprocessen, de werkhouding en vooral in de mensen. Samen vorm gegeven met en door de mensen.


De vormen zijn afhankelijk van de vraag en worden samen bepaald, met leidinggevenden, MT en teams.


Je kunt denken aan inspiratiebijeenkomsten, trainingen, workshops, intervisie, (peer)coaching, zowel individueel als van het team, begeleiding tijdens het werk door middel van observeren en teruggeven in de vorm van feedback, oefenen met een trainingsacteur in andere gedragsstijlen en vaardigheden en… wat er verder nodig is!


VOORBEELDEN VAN AANPAK


Training en coaching gericht op teams


Training en coaching gericht op het versterken van de samenwerking (onderling of in de keten): communicatieve vaardigheden (feedback, omgaan met emoties, luisteren, samenvatten en doorvragen, beïnvloedingsstijlen); adviesvaardigheden; kernkwaliteiten en talententrainingen; train de trainer; peer-coaching; collegiaal coachen, hoe en wat? Hoe houden we het geleerde vast?
Duur: varieert van een dagdeel, een dag tot enkele dagen


Individuele trajecten


Coaching on-the-job; coaching op competenties, TMA Talentanalyse
Duur: 3 tot 5 bijeenkomsten van ieder 1 á 2 uur


MT trajecten


Nieuwe ontwikkelingen vragen een andere manier van aansturen als manager en als MT. Wat wordt er verwacht en hoe doe ik dat, hoe stuur ik aan, hoe houd ik vinger aan de pols? Hoe ben ik coachend leidinggevende voor mijn mensen? Hoe doen we dat als MT?

We bieden ook begeleiding van brainstormsessies aan. Bijvoorbeeld over het afstemmen van visies en het inventariseren van de stappen om de Omgevingswet te implementeren. We doen dit met onverwachte invalshoeken en creatieve methodes, en niet te vergeten: humor!
Duur: een brainstormsessie omvat 1 dagdeel. Andere trajecten zijn maatwerk en omvatten meestal 3 tot 5 bijeenkomsten.


Totaal pakket, gericht op de hele organisatie


De hele organisatie gaat op alle niveaus aan de slag met de vertaling van de missie en visie en het gedrag dat hierbij hoort en verwacht wordt.
Duur: een traject voor de hele organisatie heeft een doorlooptijd van 4 tot 9 maanden, verschillende vormen, bijeenkomsten, trainingen. Dit is zeker maatwerk!


Wat we ook bieden: het is altijd in samenwerking met jou en je organisatie.

Maatwerk.

Blijvend rendement

Plezier


IMAGINE...
Wie naar buiten kijkt

droomt,
wie naar binnen kijkt

wordt wakker”
(C.G. Jung)

ZOEK JE KWALITEIT EN BETAALBARE TRAINING & COACHING VOOR JOUW TEAM?