ALLES OVER DE TRANSFERSPECIALISTEN

MEER DAN 100 JAAR ERVARING


We zijn een toegewijd team en staan klaar om jullie leertrajecten te realiseren. We bieden een uitstekende service en een goede kwaliteit van werk. We doen dit met plezier en humor. We geloven in een veilige leeromgeving waar je mag zijn wie je bent en elkaar kunt versterken.


Samen ontwikkelen en doen (dus met jou en jouw organisatie) is de basis waaruit wij werken. Samen bepalen wat er nodig is, hoe de stip er uit ziet, welke stappen er gezet gaan worden.


Kernwoorden voor onze inzet en samenwerking: creatief, humor, vertrouwen en ervaring. Wij inspireren elkaar en hebben een unieke combinatie van ervaring en talenten om samen met jullie beweging te creëren.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN?


Wil je eens buiten de gebaande paden aan de slag op een vrolijke manier?


Wil je op een onderhoudende, dus spannende en niet saaie manier leren?


Wil je het geleerde gelijk in de praktijk toepassen? Dus met een goede transfer?


Wil je jouw talenten ontdekken en activeren?


Dan ben je bij ons aan het goede adres!


Wil je standaardtrainingen? Zoek dan een ander bureau.
Bij ons is niks standaard, alles is op maat.

WAT BETEKENT HET WOORD TRANSFER VOOR ONS IN DE PRAKTIJK?


In onze bedrijfsvisie is het leren en borgen ervan onlosmakelijk met elkaar verbonden!


Wij zijn ervan overtuigd dat een training op zich onvoldoende is. Het verankeren in de praktijk is bij ons onderdeel van onze trajecten. Denk aan: collegiale coaching, coaching on-the-job, monitoring van effecten en intervisie.


Uitgangspunt is de trainees, cursisten en het management handvatten te geven om het geleerde te onderhouden en dynamisch verder te ontwikkelen. Om zo “nieuw gedrag” te borgen!

LEERTRAJECTEN MET PLEZIER EN BLIJVEND RENDEMENT

ONTMOET ONS TEAM

Annemartine Cox

(Team)coach/trainer

 

Annemartine Cox weet veel van milieu en duurzaamheid, opgedaan in de afgelopen jaren in haar werk bij het Rijk en de gemeente Utrecht. Ze heeft ruime ervaring als leidinggevende, als projectleider en coach.

Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf AMCoacht als NOBCO practitioner coach van individuen en teams. Ze zet mensen in beweging, biedt ze nieuwe perspectieven en helpt de ander om ingewikkelde zaken te vertalen in handvatten en concrete stappen die gezet kunnen worden.

Ze heeft zelf leren loslaten, mede door haar ervaring in het improvisatietheater.

Marijke Haisma

(Team)coach/trainer

 

Marijke Haisma is NOBCO practitioner coach en NOBTRA trainer. Ze heeft een ruime ervaring bij het Rijk, bij de gemeente Den Haag én als reisbegeleider in Zuid-Amerika.

Ze werkt vanuit haar eigen bedrijf Activeerjetalenten voor diverse organisaties als coach en trainer. Zo begeleidde zij bij de ODRU de young professionals en helpt zij mensen in en aan het werk waarbij zij hun talenten en waarden leven.

Marijke verlegt graag grenzen, ook doordat ze zelf veel reist. Haar persoonlijke aanpak, rust en duidelijkheid bieden mensen een goede sfeer om te leren.

WIJ TRAINEN EN COACHEN TEAMS EN TALENTEN. WIJ HELPEN JE GRAAG.

ONS NETWERK